halsa-till-alla

Access Bars

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och tagen hand om? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot läkning, omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Hur mycket av ditt liv lägger du på att snarare göra och uträtta än att ta emot? Har du lagt märke till att ditt liv inte riktigt är så som du skulle föredra ännu? Du kan ha och få allt du önskar (och lite till!) om du är villig att ta emot mer och kanske minska lite på själva görandet.

Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer. Som sämst kommer du att må som om du just fått den bästa massagen i ditt liv. Som bäst kan hela ditt liv med fullkomlig lätthet förändras till något större.
 

Access Bars utgörs av 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och emotioner vi har eller har haft om någonting. Det kan t.ex. handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Det är ett otroligt kraftfullt och dynamiskt verktyg som kan skapa förändring och lätthet inom många områden i livet som sömn, depression, stress, oro, relationer och tillstånd i kroppen. Du får helt enkelt tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

Vad Access Bars kan ge:

  • Reducerar stress och tankebrus
  • Ger din kropp större lätthet och glädje
  • Bättre sömn och avslappning på djupet
  • En ökad energi och livsglädje
  • Skingrar mentala, emotionella och fysiska blockeringar som håller dig fast
  • Hjälper barn att bli lugnare och får större koncentrationsförmåga…och mycket mycket mer!


Prova på-pris: 60-75 min, 475 kr

Bokning Saltrum:
070-369 60 22

Copyright © 2015 Hälsa till alla, Formgivning: Fingerformat