halsa-till-alla

Detox fotbad - för din hälsa

Best4Detox fotbad startar en utsöndring av gifter, tungmetaller och slaggprodukter ur kroppen.Du sätter ner fötterna i en fotbalja med en spole i mitten. Positiva och negativa joner börjar tillföras vattnet vilket utsöndrar gifter mm ur kroppen varvid vattnet missfärgas kraftigt. När jonerna kommit in i kroppen fungerar de som extremt kraftiga antioxidanter. De neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen. 
 

Resultatet blir väldigt olika på olika kunder och det beror helt på hur förgiftad kroppen är. Avgiftningsprocessen fortsätter i 2-3 dygn efter en behandling.

En normal kur består av två behandlingar per vecka under fyra veckor varefter man tar en paus. För vissa går det att fortsätta med ytterligare behandlingar och få ett bättre resultat men risken finns då att man rensar ut nödvändiga vitaminer och mineraler i kroppen.

Följer man våra rekommendationer kan man få ett förbättrat immunförsvar, bättre blodcirkulation, mer energi, sover bättre, mindre smärtor vid kroniska smärtor, mm. Förbättringen är mycket individuell men för de flesta hittar man något som förbättras när gifter och tungmetaller lämnar kroppen.

Detoxbehandling 30 min:
1 gång 280 kr
8 gånger 1680 kr

Erbjudande: 
Klippkort 3 ggr 560 kr = gå 3 ggr betala för 2
Klippkort 6 ggr 1120 kr = gå 6 ggr betala för 4
 

Hälsobutik - Hälsa till alla
Värsta allé 7, 163 51 SPÅNGA
08-36 00 30, 070-190 12 19
info@halsatillalla.se 

Copyright © 2015 Hälsa till alla, Formgivning: Fingerformat