halsa-till-alla

Saltrum

avslappning i saltrum

Själva behandlingen sker i ett saltrum klätt med salt, från golv till tak. Luften i rummet blandas med mikroskopiskt finfördelad bergsalt. Saltet har en stimulerande, rengörande och läkande effekt på både hud och andningsvägar eftersom saltet förstör bakterier och svampar och därmed stimulerar immunförsvaret.

Saltrum är känt för sin förmåga att på ett naturligt sätt rensa dina luftvägar och på så sätt lindra

  • förkylningar (vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna. Snuva och hosta blir bättre eller försvinner helt)
  • astma (när det gäller astma har läkarna konstaterat att saltrumsbehandling har lindrande och positiva effekter. Astmatiker får lättare att hosta upp slem och andningsbesvären minskar)
  • allergier
  • KOL och andra luftvägsbesvärSaltbehandling är bra även vid psoriasis samt hudeksem på grund av sin bakterieförstörandeförmåga. 

Saltrumsbehandling renar andningsorganen och ökar därmed syreupptagningsförmågan och kan med fördel användas inom friskvården i både förebyggande och prestationshöjande syfte.Dessutom är det en unik och avkopplande upplevelse - Saltaerosol (saltet i luften) som finns i saltrummet innehåller negativa joner som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen. Inget ombyte krävs. Du sitter i dina vanliga kläder på bekväma vilostolar under 40 minuter och njuter av avkopplande musik.

Saltrumsbehandling, 40 minuter:
1 tillfälle 200 kr (pensionär, student 180 kr)
5 tillfällen - klippkort 700 kr
10 tillfällen - klippkort 1300 kr

Hälsobutik - Hälsa till alla
Värsta allé 7, 163 51 SPÅNGA
08-36 00 30, 070-190 12 19
info@halsatillalla.se 

Copyright © 2015 Hälsa till alla, Formgivning: Fingerformat