halsa-till-alla

Zinzino-olja

avslappning i saltrum

Är hälsa viktigt för dig?
Vår dagliga kost har under de senaste decennierna förändrats. En stor förändring är att många har gått från att äta mycket fisk med omega-3, till att idag överdrivet konsumera vegetabiliska oljor och bearbetade livsmedel som innehåller mycket omega 6. Detta leder till en obalans mellan dessa två livsnödvändiga fettsyror.

Rekommenderat av myndigheter
Balansen mäts i hur stor andel omega-6 du har i blodet i förhållande till omega-3. I stora delar av västvärlden är den 

rekommenderade balansen 5:1 eller bättre (referens: Nordic Nutrition rekommendation 2004).  Undersökningar visar att den genomsnittliga balansen i stora delar av Europa idag är 15:1. Med Zinzinos produkter kan de flesta nå ett balansvärde på 5:1 eller bättre (3:1) på 120 dagar.

Zinzinos Balance produkter kan på ett enkelt sätt hjälpa dig att förbättra din omega-6 till omega-3 balans. Balance-produkterna innehåller en unik kombination av fisk-och olivolja. Kroppen kan inte producera omega-3 (EPA och DHA) själv och därför måste det tillföras genom kosten.

Zinzinotest
Vill du veta om du är i balans?
Vi erbjuder ett unikt test för dig som vill få reda på din balans. Zinzino BalanceTest är ett blodprov. Testet tar mindre än en minut att genomföra och 

blir analyserat på Vitas  Lab i Oslo, ett av Skandinaviens ledande laboratorium.

Testet analyserar 11 fettsyror i ditt blod och visar med 98 % säkerhet hur din balans mellan omega-6 och omega-3 ser ut. Du får också svar på hur många procent omega-3 du har i ditt blod. Ditt svar får du inom 20 dagar.

Startpaket från 1395 kr inkl. 2 stora oljor, 2 små oljor och 2 tester. Månadskostnad ca 288 kr (beroende på produkt).

För mer information om Balansoljan och för att boka ett test vänligen kontakta Hälsa till alla
på: 070-256 83 18

Hälsobutik - Hälsa till alla
Värsta allé 7, 163 51 SPÅNGA
08-36 00 30, 070-256 83 18
info@halsatillalla.se 

Copyright © 2015 Hälsa till alla, Formgivning: Fingerformat