halsa-till-alla

Om butiken

Spånga Hälsokost har funnits i många år i Spånga Centrum. Butiken och saltrummet bytte ägare i december 2013 och i samband med det blev det ett namnbyte till "Hälsa till alla". Hälsa till alla drivs av mig, Jane Ericsson.

Mitt intresse för hälsa och friskvård är stort - vilket jag önskar att alla runtomkring ska ha och få uppleva.
Jag är utbildad Friskvårdskonsult på Axelsons, Diplomerad Ayurvedisk hälsorådgivare på Ayurveda Akademin och Access Bars terapeut.

"Visst är du värd att må bra och unna dig det bästa för kropp och själ?"


 

Butik och behandlingar
på ett och samma ställe

När du kommer in i butiken möts du av hälsoprodukter i långa rader. Skulle just "din produkt" inte finnas hemma så försöker vi ta hem den till dig. Oftast inom några dagar.

Här finns också en soffa där du kan slå dig ner, för en stunds vila eller du kanske vill bläddra i någon tidning eller bok och låta dig inspireras i hälsans tecken. 

Saltrummet ligger i anslutning till butiken. Rummet är klätt med salt från golv till tak. Där finns solstolar och filtar, som får dig att drömma dig bort till en sandstrand (men av salt).  I taket "blinkar" stjärnhimlen till ljuv avstressande musik. Luften i rummet blandas med mikroskopiskt finfördelat bergsalt. Saltet har en stimulerande, rengörande och läkande effekt på både hud och andningsvägar eftersom saltet förstör bakterier och svampar och därmed stimulerar immunförsvaret.

Dessutom har vi ett behandlingsrum där vi bl.a ger zonterapi och access bars. Inom kort kommer vi även kunna erbjuda yogamassage.

Är du intresserad av att hyra ett behandlingsrum för någon typ av hälsoinriktad behandling - hör av dig :)
 

Målsättning

Målsättningen är att få var med att sprida hälsa och välmående till alla i  omgivningen. Oavsett om det är att sälja ett Yogitea till dig eller att behandla dig med Access Bars. Vi möter dig, där du befinner dig - utifrån dina önskemål och behov! 

 

Varmt
välkommen
till
Hälsa till alla

Hälsa till alla
070-256 83 18
 

Copyright © 2015 Hälsa till alla, Formgivning: Fingerformat